Werken bij 5611

VERKOOPMEDEWERKER RETAIL (M/V)

Wat ga je doen?

Jij bent samen met je collega’s het vertrouwde gezicht van onze winkel. Dagelijks houd jij je bezig met het adviseren van onze vaste en nieuwe klanten op het gebied van de ultieme en passende outfit. Jij weet wat de klant goed staat en zorgt ervoor dat ze heel tevreden de winkel uit gaan. Daarnaast zorg je er samen met je collega’s voor dat de voorraad in de winkel er netje bij staat en een eigentijdse, nette uitstraling heeft.

5611

Wij van 5611 hebben een hart voor mode en zijn dan ook een brandstore midden in het bruisende centrum van Eindhoven. Wij verkopen zowel kleding als schoenen binnen het hoog segment. Denk hierbij aan merken als: Calvin Klein, Replay, Supertrash, Converse en nog veel meer. Wij houden net als onze klanten namelijk van mooie, kwalitatieve merken die zichzelf blijven vernieuwen.

Wat maakt ons zo bijzonder?

Wij zijn geheel zelfstandig, wij kopen onze eigen collecties in en zorgen ervoor dat deze op zijn mooist worden gepresenteerd.

Wie zoeken wij?

Je bent net zo gek op kleding en schoenen als wij. Je werkt graag samen met gedreven collega’s en gaat voor het beste resultaat. Je hebt commercieel inzicht en op een vrolijke maar ook zeker op een professionele wijze pak jij je commerciële en adviserende rol op.

Daarnaast hebben wij binnen 5611 ruimte om samen met jouw doorgroeien mogelijk te maken, denk hierbij aan bijvoorbeeld shopmanager/bedrijfsleider.

Jouw achtergrond

– Commercieel

– Gevoel voor fashion

– Ervaring in de retail

– En met name enthousiast en een tikje eigenwijs

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Bel Sander 040-2367620